Kontakt os

+45 5126 0206

Priser og tilskud

Forside / Priser
AKTUELLE PRISER PÅ BEHANDLING

Priser

Klinikken er uden ydernummer – hvilket betyder, at der ikke gives tilskud fra den offentlige sygesikring. Til gengæld er mine omkostninger lave, hvilket kan holde prisen i et rimeligt niveau.

Første gang er altid en undersøgelse, hvor jeg afsætter en time. Derfra vælger du selv, hvor meget tid, du vil bestille. En normal behandling er hos mig 45 min og en kort behandling er 30 min.

YdelsePå KlinikHjemmebehandling*Tilskud fra "Danmark"
Første konsultation490,-550,-113,-
Normal behandling330,- 400,-88,-
Kort behandling250,-350,-88,-
Tilrettelæggelse af træningsprogram300,-
(kræver forudgående undersøgelse)
Opfølgning på træningsprogram200,-

Har du en privat sundhedsforsikring?

Spørg dit forsikringsselskab om de giver tilskud og under hvilke retningslinjer.

Medlem af sygeforsikring "Danmark"?

Hvis du er medlem af ”danmark” kan jeg indberette i forbindelse med afregningen, så du får det tilskud, du er berettiget til.

Hvordan foregår betaling?

Sker ved bankoverførsel. Jeg sender en faktura til din mailadresse med betalings informationer – enten efter hver behandling eller 1 gang om måneden.

Kontakt os nu

Kontakt mig helt uforpligtende og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan bestille en tid uden at kontakte din læge. Hvis jeg vurderer, du har behov for at blive tilset af en læge, vil jeg naturligvis give udtryk for det.

 

Udtalelser

Hør, hvad mine tidligere patienter har sige om deres oplevelser ved BV Fysioterapi

Jeg kontaktede Bodil Vestergaard på grund af arvæv efter flere operationer i forbindelse med brystkræft. Da jeg for anden gang fik brystkræft i højre bryst, blev brystet fjernet, og herefter valgte jeg en rekonstruktion med lipofilling i stedet for en protese. Det gav mange indgreb… og mange ar. Det, jeg sætter stor pris på hos BV, er følgende: BV tager sig ikke kun af den fysiske behandling af arret. Hun anbefaler øvelser for at undgå stramt arvæv og understreger betydningen af fysisk aktivitet. BV tager sig god tid. Massagen føles let og blid. Under behandlingen mærker jeg, hvordan mine ar langsomt bliver mere smidige og mobiliteten i skulderen forbedres. Jeg kan varmt anbefale BV. Hendes ekspertise og venlige væsen gør behandlingen til en afslappende pause. Og så virker det!

Lena Christensen Brystopereret

Jeg ville ønske, at jeg havde vidst fra start, at arvævsbehandling findes. Det burde alle få at vide.

Vita H. Varde Brystopereret
BV Fysioterapi - billeder til hjemmesiden (29 of 58)